lördag 23 juni 2012

Midsommar

Ja då har halva sommaren gått då. Haha känns ju helt sjukt för här uppe har den ju just börjat. Solen sken och himmelen var blå på midsommarafton och denna dag går i samma tecken.

Vi åkte till Boliden och käkade suring med David och Amanda. Oj så gott det var, jag har varit sugen på det i typ 2 månader nu. =)

Idag så åkte sambon iväg och hämtade hem våran "nya" traktor, den gamla har han sålt. Så jag började frosta av frysen eftersom det är så varmt så går det rätt fort. (Tur vi har en till kyl och frys så man kan kasta in maten där) sen när Kajsa vaknade så hade sambon just kommit hem så han packade in henne och hunden och stack iväg så jag får frosta av frysen, hänga tvätt och packa bort vinerkläderna ifred. Visst när man får egen tid så vill man ju helst göra roligare saker, men det är guld värt att få göra tråkiga saker när man är själv.

Sen i afton ska vi på travet och käka sen lämnar jag nog kvar sambon där och åker hem med Kajsa så dit blir en lugn kväll =) Imorgon kommer Maja och Julia hem och på Måndag är det jobb som gäller igen =)

Hoppas ni har haft en skön midsommar med en massa jordgubbar och sol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar